Efterårssæsonen 2020.

På grund af Corona må vi desværre undvære vores dejlige fællesskab og vi længes efter at SYNGE SAMMEN. Men vi bliver desværre nødt til at aflyse resten af 2020.

Fuld af optimisme startede vi  efterårssæsonen onsdag den 12. august. Og fulgte retningslinierne med at vi stå med 2 meter imellem os, når vi sang. Men så steg incidenstallet. Vi nåede desværre kun at øve 4 gange. Vi måtte derefter desværre aflyse vores øve-aftener. Vi holdt øje med smittetrykket, og her den 26. oktober må vi erkende, at vi er nødsaget til at aflyse at øve resten af året. Vi vil SAVNE at synge JULE-REPERTOIRE. Men vi kommer stærkt igen.

HUSK at også DU du er meget velkommen til at komme og være med i vores kor. Vi øver som regel kl. 19.00 i Aulaen på  Øhavsskolen afd. Svanen, men er aulaen optaget, øver i  “Huset med græs på taget”, som du finder bag ved hallen.  Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget. Se under “Kontakt”.